OM MIG

Hvem skal du tale med?

Ståsted


Da jeg påbegyndte min uddannelse til psykoterapeut, blev jeg fra start draget af den metakognitive metode, både privat og i mit terapeutiske ståsted.


Det var banebrydende for mig at anskue tanker og følelser på en ny måde: Fra konstant at forholde mig til de svære tanker og stærke følelser og få det værre, slippes de nu fri som forbipasserende hændelser i mit sind, uden at jeg engagerer mig i dem, medmindre jeg selv vælger det.


Resultatet er, at tanker og følelser ikke længere tager styringen, og dermed får jeg overskud til de vigtige ting i livet.


Jeg behandler kun ud fra den metakognitive tilgang, ud fra den klare overbevisning, at netop den metode har mest og hurtigst effekt med færrest tilbagefald.

Drivkraft og værdier


Der ligger hos mig en grundlæggende tro og overbevisning om, at jeg gennem den metakognitive terapiform kan hjælpe andre til at kunne leve livet fuldt ud (igen).


En høj grad af dedikation og grundighed driver mig, for at bringe mine klienter frem mod deres mål: En hverdag, hvor tanker og følelser ikke længere dræner for energi og lyst. 


I et forløb hos mig vil du opleve, at min terapeutiske stil er præget af tillid, tryghed og nærvær, hvor der er plads til gråd og grin. Alt sammen i en uformel stemning og i et roligt tempo.


Jeg bestræber mig på at skabe et rum, hvor du udforsker dig selv og (gen)opdager din tro og styrke til at slippe tanker og følelser fri. 


For at sikre mine klienter den bedste hjælp, modtager jeg løbende supervision fra metakognitive psykologer og deltager på relevante efteruddannelsesforløb, webinarer og kurser.

Baggrund


Under min uddannelse til metakognitiv og kognitiv psykoterapeut, har de dygtigste og mest fremtrædende psykologer varetaget undervisningen og den løbende supervision.


Min MCT-1-certificering er overrakt af manden bag den metakognitive metode, Professor og psykolog Adrian Wells og Specialistpsykolog og forfatter Pia Callesen. Begge sikrer et højt fagligt niveau og et kvalitetsstempel under hele uddannelsesforløbet, som er godkendt og certificeret af Dansk Psykoterapeutforening.


Uddannelsesstedet, Center for Metakognitiv Terapi, er Danmarks eneste metakognitive behandleruddannelse med officiel international certificering fra MCT Institute, og du kan derfor finde mig på MCTs liste over godkendte metakognitive terapeuter.  


Sideløbende med mit arbejde som privatpraktiserende Metakognitiv psykoterapeut i Nordsjælland, arbejder jeg i en lægepraksis, jeg er gift og vi har 3 børn. Inden mit karrierespring, arbejdede jeg inden for formidling, adfærdsændring og ledelse, og er oprindeligt uddannet Cand.Mag i Film- og Medievidenskab.


Under min uddannelse til psykoterapeut har jeg indhentet solid praktisk erfaring gennem bl.a. frivilligt rådgivningsarbejde rettet mod udfordrede unge hos Headspace Lyngby, og i den sammenhæng modtaget supervision og relevante psykologiske kursusforløb. 
Medlem og godkendt af:

Hvis du vil vide, hvorfor det er en fordel at vælge en psykoterapeut, som er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening (MPF), kan du læse videre her og her. Er du interesseret i at læse om, hvorledes en psykoteurapeut adskiller sig fra en psykolog eller en psykiater, kan du læse om det her.

Metakognitiv psykoterapi Pil Giersing

Pil Giersing, født 1974